Hör av dig!
Vi vill att alla ska ha en Happy Workday. Våra möten är kostnadsfria och det finns alltid en specialist i ditt område. Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig!
Tack [name], vi kontaktar dig snarast.

Våra produkter

På Colorona har vi ett heltäckande sortiment av lösningar inom kreativt skapande för arbetsplatsen som är anpassade för just era behov. Här presenteras ett urval av våra produkter som skapar roligare, mer inspirerande och mer effektiva arbetsdagar.

Filtrera
Alla
Limstift
Penslar
Lera
Färgpennor
Saxar
Tusch Och Filtpennor
Kritor
Tillbehör
Sand
Färg
Lim

Tusch och filtpennor

Paper Pen

Var är korken? Paper Pen tål att ligga en vecka utan kork! Vattenbaserad luktfri tuschpenna med två starka gnisselfria spetsar som behåller formen och tål hårda tryck. Den ena spetsen är rund och den andra är snedskuren. Perfekt för att fylla stora ytor och även kunna måla detaljer. Tuschpennan som fungerar som man vill att en tusch ska fungera! Finns i 12 kulörer.

Tusch och filtpennor

Play Pen Maxi

Trolleri! Magiska tuschpennor som byter färg tack vare den vita. Vattenbaserad tuschpenna i set om 7 st färgade och 1 st vit. Trekantsgrepp längst ned för ergonomiskt penngrepp. Varje färgad penna har en färg på pennkroppen och en på korken. Den vita pennan trollar fram färgen som finns på korken när man antingen målar vitt först eller vitt över. Tex blir det svarta rosa när man målar vitt ovanpå det svarta. Wow!

Tusch och filtpennor

Tri Grip Colouring Pen

Set av färgpennor med vattenbaserat bläck i 22 klara färger. Har ett ergonomiskt trekantsgrepp som underlättar penngrepp för barn. Tri Grip Colouring Pen har en robust 5 mm polyesterspets som även är tålig för hårdhänt hantering.

Tusch och filtpennor

Triwriter

Smal tuschpenna för skrift, teckningar, illustrationer mm. Vattenlösligt bläck Finns i färgerna: Black, blue, green, pink, purple, orange
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies